2. Szokásváltoztatás Tréning

AZ ÉLSPORTOLÓK ÉS A CÉGEK KÉPZÉSI SZAKÉRTŐIKÉNT, AZÉRT VAGYUNK, HOGY AZ EREDMÉNYES MUNKÁHOZ SZÜKSÉGES SZOKÁSOK FENNTARTHATÓ MÓDON KIALAKULJANAK!

SMARTSTAFF, AKIKKEL AZ ÁTALAKULT CÉGES SZOKÁSOK RÉVÉN, VERSENYELŐNYHÖZ JUT!

1. Ugye Ön is érezte már azt, hogy:

 • akár kiváló tréningek után is, néhány hónap múlva romlik a céges hatékonyság,
 • olyan céges szokások és rutinok alakultak ki, amik elveszik a fókuszt a feladatok eredményes megoldása elől,
 • nem elég hatékonyan működnek a vállalat dolgai,
 • kollégái nem valósítják meg a terveket, Ön szeretne kimozdulni ebből az állapotból, de nem tudja ki fog Önnek ebben segíteni,
 • vannak kiválónak tűnő ötletek, de ezeket nem sikerül csapatának megvalósítani.

2. Mit szeretnénk adni Önnek?

A Smart szokásváltoztatás tréning küldetése az, hogy olyan képzést adjunk az Ön vállalatának, ahol a káros, rossz szokásokat lecseréljük, jó, hatékony szokásokra alapvetően megnövelve cége eredményességét.

3. Mit fognak tudni, mennyivel lesznek többek?

A Smart Szokásváltoztatás Tréningről úgy fognak a résztvevők hazatérni, hogy a fenti problémákra megoldást kaptak. A résztvevők birtokában lesznek a következő ismereteknek is:

 • alkalmazni fogják azokat a módszereket, amivel rövidebb idő alatt el tudják érni a kitűzött céljaikat,
 • tudják, mik az  előrevivő és hátráltató egyéni és vállalati szokásaik
 • elsajátítják a módját, a rossz, hátráltató szokások lecserélésének jó, hatékony szokásokra,
 • új szokásaik révén a munkahelyi hatékonyság nőni fog,
 • a megváltoztatott szokásokat tudatosan alkalmazzák a hatékonyság érdekében,
 • megbízónk képes lesz felismerni és hatékonyabban kezelni a munkatársai cselekvését akadályozó, elkerülhetetlen szokáscsapdákat.

4. Vajon tanulni csak unalmasan lehet?

Képzelje el, hogy Önt a szokásváltoztatás tréning során két profi tréner segíti, akik maguk is sikeres vezetők. Nincs tabu, nincs rossz kérdés, csak rengeteg gyakorlat.

Ön úgy fog távozni a tréningről, hogy már aznap használható tudása lesz. Nem elméletek papolásáról szól a tréning, hanem azt fogja érezni: Ez nekem szólt! Ez az, ami eddig hiányzott!

5.  Hogyan működik ez a gyakorlatban?

A tréninget megelőzően kérésére SZOKÁS AUDITOT + ÉRTÉKELÉST végzünk, így biztosítjuk az Ön cégének, hogy valóban testre szabott vezetői eredményeket hozó képzést tartsunk. A 3 órás személyes SZOKÁS AUDIT + ÉRTÉKELÉS magába foglalja az alábbiakat:

 • az egyéni és a vállalati szokások felmérését,
 • a vezető társai szokásainak felmérését,
 • a felmérést követő két-három oldalas kiértékelést,
 • a felmérés és a kiértékelés következtetéseit magába foglaló hosszú és rövid távú akció tervet.

A tréning során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatokra, hogy a tudás be tudjon épülni a mindennapi munkába. Képzéseinken az elmélet és a gyakorlat aránya 30–70%.

 • Tréningjeink szuggesztívek, és valódi élményt adnak. Nem egy szürke, unalmas képzésen vesznek részt munkatársai, hanem egy maradandó tréningen, ezzel is biztosítjuk a hatékonyságot.
 • Olyan megoldásokat adunk, amelyek a továbbiakban az önálló tervezhető és mérhető munkát teszik lehetővé.
 • A képzés végén eredményességi tesztet töltetünk ki a részvevőkkel, amiről Önök visszajelzést kapnak. Ennek célja az, hogy:

A vezetők aktívabb figyelemmel kövessék a tréninget, ill. így mérhetővé válik az Önök számára minden munkatársuk hozzáállása és elsajátított tudása.

6. Mi garantálja, hogy ne legyen tiszavirág életű a tréning hatása?

A tréning után követés – Folow-up! A tréning végén 3 hónapos akciótervben állapodunk meg a résztvevőkkel. Miért ragaszkodunk a 3 hónaphoz?

Több pszichológiai kutatás igazolja, hogy három hét gyakorlás után épül be a viselkedésbe egy újonnan tanult tevékenység, három hónap fegyelmezett végrehajtás pedig garantálja a tréning résztvevőinek tartós viselkedésváltozását.

Utánkövetés céljából, három héttel a tréning zárónapja után, egy napos FOLLOW-UP TRÉNING-et tartunk, amelyen felmérjük a tréning során kialakított egyéni fejlesztési program fegyelmezett teljesülését. Megbeszéljük az ismeretek gyakorlati alkalmazásából fakadó nehézségeket.

Ellenőrizzük és kiértékeljük a tréning résztvevőivel a közösen írásban rögzített fejlesztési terv és a résztvevők egyéni vállalásainak megvalósulási szintjét.

Utógondozás. A képzést követően 6 héten keresztül, heti két alkalommal e-mail formában különböző beépülést és eredményességet hozó feladatokat, teszteket és további tanácsokat küldünk, amiket folyamatosan ellenőrzünk és erről visszajelzést adunk.

Az eredményes utógondozásról elismervényt állítunk ki, aminek motiváló hatása van, ill. szintén visszajelzést ad a vezetőségnek az egyes vezetőjük hozzáállásáról és szakmai tudásáról.

 

7. Mitől lehet még biztosabb a választásában?

 • A korábbi tréningek után egyértelműen mérhető volt a szokásváltozás, aminek eredményeképpen a résztvevők hatékonysága 10-15%-al nőtt.
 • Mert nagy nemzetközi vállaltok, világmárkák is felismerték, hogy a szokásváltoztatás segítségével, hatalmas pozitív változásokat tudnak elérni.
 • Mi értjük az Ön és vállalata speciális problémáját is, mert mi egy nyelvet beszélünk Önnel.
 • A tréninget követően Önnek kézzelfogható és mérhető eredményei lesznek.

 

8. Mit kell tudnom a trénerekről?

Közismert, hogy a tréner személye, módszerei és tapasztalata nagyon fontos tényezők:

Vezető trénerünk, Hajdu Zoltán 15 éves nemzetközi médiapiaci tapasztalattal rendelkezik. Többek között salesdirectorként dolgozott az MTV Networks Hungary és a Yahoo Eastern European képviseleténél, ahol jelentős hazai és nemzetközi sikereket ért el. Ma elismert vezetési és sales szakértőként tartják számon. Emellett a Kürt Akadémián szerzett üzleti coach diplomát.

Minden trénerünk pszichológiailag és pedagógiailag is képzett számos üzleti sikert ért el. Az önismereti és készségfejlesztő, egyéni és csoportos módszerek, eszközök széles palettáját ismerik és alkalmazzák. Nagy hangsúlyt fektetnek az önképzésre, a saját élményre, a csapatépítésre és az önismeretre. Cégvezetői, kereskedelmi igazgatói tapasztalattal is rendelkeznek.

 

Néhányan azok közül, akikkel már sikeresen együtt dolgoztunk:

referencia_logok_final

Tréning szolgáltatásaink:

Vállalkozásának sikere az emberein múlik! Céges, szervezetfejlesztési, vezetői tréningek átfogó választékával állunk rendelkezésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki csapatából.

 

Hajdu Zoltán, a tréner nagyon hatékonyan ötvözte a gyakorlatot az elméleti tudással, nagyon sok új megközelítést alkalmazott, adott át az értékesítőknek a tréning, tehát ebből igen sokat tudtunk profitálni. Megpróbálta megfogni mindenkinek a belső rejtett célját, és erre felépíteni az egyéni motivációkat. A kollégáink sokkal céltudatosabbak lettek, hiszen az egyéni célkitűzések, félelmek feltérképezése feldolgozása nagyon nagymértékben segítette őket, hogy sokkal céltudatosabbak, célratörőbbek legyenek. Ez mindenféleképpen nagyon hasznos eleme volt, azt gondolom, hogy a tréning után, és nem csak közvetlenül a tréning után. Ez viszonylag hosszú ideig tartott, sőt a napjainkban is tart még.

Lukács Csaba
ügyvezető igazgató, Atmedia Kft.