90 napos Sikernapló

Ugye van olyan célod, amit még nem értél el? Neked is volt már megvalósulatlan újévi fogadalmad?

Ennek a naplónak a segítségével elérheted, hogy 90 nap múlva a célod sikerüljön! Nem kell mást tenned, mint azt, hogy a naplót minden nap használd!

Ha most éppen nincs egy hozzád méltó, motiváló célod, akkor legyen az, hogy még ma kitalálod ezt! Gondolj olyan dologra, ami boldogabbá, elégedettebbé tenne!

Először hunyd le a szemed, lazulj el 3-5 percig, és lásd önmagad lehetséges legjobb formáját!Mit kellene elérned neked ehhez? Milyen célnak kellene teljesülnie? Képzeld el azt is, hogy mi lesz az “eredménye” annak, ha elérted ezt a fontos célodat!

Érezd át, hogy milyen lenne az, ha már meglenne, amit akarsz, amire vágysz! És vágj bele! Ha 90 napig használod a Sikernaplót, meg fog valósulni a kitűzött célod!

Váci Mihály: Még nem elég
“Nem elég a jóra vágyni,
a jót akarni kell!
És nem elég akarni,
De tenni, tenni kell”

Tréning szolgáltatásaink:

Vállalkozásának sikere az emberein múlik! Céges, szervezetfejlesztési, vezetői tréningek átfogó választékával állunk rendelkezésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki csapatából.

 

Hajdu Zoltán, a tréner nagyon hatékonyan ötvözte a gyakorlatot az elméleti tudással, nagyon sok új megközelítést alkalmazott, adott át az értékesítőknek a tréning, tehát ebből igen sokat tudtunk profitálni. Megpróbálta megfogni mindenkinek a belső rejtett célját, és erre felépíteni az egyéni motivációkat. A kollégáink sokkal céltudatosabbak lettek, hiszen az egyéni célkitűzések, félelmek feltérképezése feldolgozása nagyon nagymértékben segítette őket, hogy sokkal céltudatosabbak, célratörőbbek legyenek. Ez mindenféleképpen nagyon hasznos eleme volt, azt gondolom, hogy a tréning után, és nem csak közvetlenül a tréning után. Ez viszonylag hosszú ideig tartott, sőt a napjainkban is tart még.

Lukács Csaba
ügyvezető igazgató, Atmedia Kft.