Küldetésünk

A DIGITÁLIS EVOLÚCIÓ TEHETSÉGEINEK TRÉNERE

A Smart Staff Kft.-t olyan tudásgyűjtőként és tudásszűrőként kell elképzelni, amely az Ön munkatársainak gyakorlatban alkalmazható tudásnövelését és az Ön cégének a digitális evolúcióra adott hatékony alkalmazkodási válaszait segíti elő.

A smarttreningek.hu küldetése az, hogy a képzések által versenyelőnyhöz juttassa elsősorban az autóipari, a média és a telekommunikációs cégeket.

A kifogások gyártása helyett megtanítjuk, hogyan lehet és érdemes a Smart célokra és megoldásokra fókuszálni.

A Smart tréningjeinkkel olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani megbízóinknak, mellyel a már meglévő csapatukat erősíthetik és tehetik eredményesebbé.

Ezek a tréningek mindig vállalatra szabottak, hiszen minden cégnek más fókusza és prioritásai vannak.

Tréningjeink filozófiája egyszerű, mégis hatásos: a tréning résztvevőinek a vállalati bevételek jól meghatározott időn belüli egyértelmű növekedését kell megvalósítaniuk.

A képzéseinken egy szűrt tudást adunk át, ezzel nagyobb versenyelőnyhöz juttatva Megrendelőinket.

A Smart Staff Kft.-ét, a digitális változások által érintett iparágakban dolgozó tehetségek szakértőjeként tartják számon, a piacon.

Számos rendezvényen, konferencián kérnek fel minket szakelőadásokat tartani. Mi garanciát vállalunk a munkánkért.

A SMART TRÉNINGEK, AZ ÖN VÁLLALATA FEJLESZTÉSE CÉLJÁBÓL JÖTTEK LÉTRE!

Versenyelőny tréningek:

  •  Céges Stratégiai Fejlesztés Tréning

  •  Szokásváltoztatás Tréning

  •  Megvalósítás Tréning

  •  Egyéni Fejlesztési Terv Készítés Tréning

  •  Idegen Próféta Tréning

Alap tréningek:

  • Smart Vezetői Tréning

  • Smart Értékesítés Tréning

  • Smart Kommunikációs Tréning

  • Smart Motivációs Tréning

  • Smart Csapatépítő Tréning

Tréning szolgáltatásaink:

Vállalkozásának sikere az emberein múlik! Céges, szervezetfejlesztési, vezetői tréningek átfogó választékával állunk rendelkezésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki csapatából.

 

Hajdu Zoltán, a tréner nagyon hatékonyan ötvözte a gyakorlatot az elméleti tudással, nagyon sok új megközelítést alkalmazott, adott át az értékesítőknek a tréning, tehát ebből igen sokat tudtunk profitálni. Megpróbálta megfogni mindenkinek a belső rejtett célját, és erre felépíteni az egyéni motivációkat. A kollégáink sokkal céltudatosabbak lettek, hiszen az egyéni célkitűzések, félelmek feltérképezése feldolgozása nagyon nagymértékben segítette őket, hogy sokkal céltudatosabbak, célratörőbbek legyenek. Ez mindenféleképpen nagyon hasznos eleme volt, azt gondolom, hogy a tréning után, és nem csak közvetlenül a tréning után. Ez viszonylag hosszú ideig tartott, sőt a napjainkban is tart még.

Lukács Csaba
ügyvezető igazgató, Atmedia Kft.