1. Smart Vezetői Tréning

Az ötlettől a sikerig – Hogyan valósítsa meg ötleteit?

Biztos benne, hogy az üzleti folyamatai a kialakított céges stratégia szerint működnek? Győződjön meg erről egy tanácsadónkkal folytatott személyes találkozás során!

3 órás személyes STRATÉGIAI AUDIT + írásos ÉRTÉKELÉS : 350.000 Ft. + Áfa

amely magába foglalja az alábbiakat:

 • a vállalatának fejlesztésével kapcsolatos célok, akadályok, lehetőségek és kockázatok felmérését
 • az Ön iparágát meghatározó 15-20 versenyparaméter újszerű megközelítését
 • az üzleti stratégiáért felelős vezetők alapvető döntési kompetenciáinak felmérését
 • a felmérést követő 8-10 oldalas kiértékelést
 • a felmérés és a kiértékelés következtetéseit magába foglaló rövid távú akció tervet

Smart Vezetői Tréning Önnek szól, ha:

Tervezte már új termék vagy szolgáltatás bevezetését?
Gondolt már rá, hogy felvásárolja a konkurenciát?

Több kutatás szerint az ilyen típusú ötletek 95%-a, bár jó ötlet, mégsem valósul meg. Ha vannak ötletei, de nem sikerül őket Önnek és csapatának megvalósítani, ez a tréning Önnek szól!

1. Közismert, hogy a tréner személye, módszerei és tapasztalata nagyon fontos tényezői egy eredményes tréningnek.

Trénerünk több, a médiapiacon aktív nemzetközi vállalatnál ért el jelentős sikereket értékesítési és kereskedelmi vezetőként. 15 fős sales csapat vezetőjeként, majd vállalkozásának ügyvezetőjeként számtalan ötlettel találkozott már mind a munkatársak, mind az üzleti partnerek részéről. Hitvallása, hogy ötletelgetésből nem lehet megélni. Jó vezető csak az lehet, aki képes tesztelni ötleteit, dönteni, majd megvalósítani a legfontosabbakat.

AZ AUTÓIPARI, A MÉDIA, A TELEKOMMUNIKÁCIÓS CÉGEK ÉS AZ ÉLSPORTOLÓK KÉPZÉSI SZAKÉRTŐIKÉNT, AZÉRT VAGYUNK, HOGY AZ EREDMÉNYES MUNKÁHOZ SZÜKSÉGES HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ MEGVALÓSULJON!

„Más volt, mint a korábban megszokott tréningek, aminek az egyik oka az lehetett, hogy a tréner nem csak tanulta, hanem csinálta is azt, amiről tréninget tartott. A másik az, hogy sokkal nyíltabb, sokkal őszintébb volt a tréningezett sales csapattal, sokkal kevésbé az udvariasságra, mint a hatékonyságra fókuszált. Egy nagyon nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező emberről beszélünk, aki az értékesítésben szerezte a mindennapi tapasztalatát. Tehát, azért ez egy alapvető, és nagyon jól érzékelhető különbség volt, ha ezt össze kellene hasonlítani más tréning piaci szereplőkkel.”
(Fülöp Tamás, country manager, HBO)

UJ_OSSZESITETT

2. Kiknek ajánljuk a SMART vezetői tréninget?

Azoknak, akik tudják, hogy sikeres vezető csak az lehet, aki képes szervezetten megvalósítani a több tucat, gyakran párhuzamosan futtatott ötlet közül az igazán fontosakat!

3. Dolgozzunk együtt, ha Önnek fontos, hogy:

 • a sok jó ötlet közül képes legyen kiválasztani azokat, melyek illeszkednek a vállalati célokhoz.
 • felismerje és kezelje a cselekvést akadályozó, elkerülhetetlen csapdákat.
 • képes legyen szem előtt tartani, hogy egy jó ötlet csak annyira jó, amennyire csapata is a magáénak érzi.
 • a megfelelő munkatársakat válassza be csapatába: bemutatjuk, hogy kinek milyen szerepe lehet az ötletek megvalósításában.
 • tréningbe való befektetésének kézzelfogható outputja, eredménye legyen!

„HOGYAN valósítod meg?”

A tréning szellemisége az érzelmi elkötelezettségre és a mérhető eredményekre épül, azért, hogy Megbízónk számára a tréningbe való befektetésnek kézzelfogható outputja, eredménye legyen!

„Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem, amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal, amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat, amiket érdemes kiküszöbölni, és amin érdemes javítani. Tehát, ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön, ha kap ilyet, mert ha benn vagyunk egy szervezetben és csináljuk nap, mint nap ezt a munkát, akkor óhatatlanul belülről látjuk ezt a világot.” (Weiler Péter, ügyvezető igazgató, Habostorta.hu)

MEGBÍZÁSAINK 90%-ÁT BIZONYÍTHATÓAN SIKERREL TELJESÍTETTÜK

4. Mi is történik a tréningen?

 • Vezetőre és csapatára szabott megoldásokat nyújtunk.
 • Tréningjeink filozófiája, hogy az életben minden fontos cél egy projekt.
 • 3-6 napos képzéseinken a résztvevőkkel együtt alkalmazzuk a megvalósítás SMART képletét: A sikeres projekt képlete = SMART rendszer + SMART csapat + SMART vezetés

A tréning során megvizsgáljuk a fenti három összetevő erejét, fontosságát:

 • Hogyan szervezzünk egy sikeres rendszert projektjeink mögé?
 • Hogyan válik a csapat az ötletek megvalósításának legerősebb platformjává?
 • Hogyan válik valaki olyan vezetővé, akinek ötleteit egész csapata a magáénak érzi?

Mi, a Smart Staff-nál hiszünk az átláthatóságban. Ha kíváncsi a tréninganyag rövid változatára, és Ön nem versenytársunk akkor elküldjük Önnek e-mailben. A tréning végén 3 hónapos akciótervben állapodunk meg a résztvevőkkel. Miért ragaszkodunk a 3 hónaphoz? Több pszichológiai kutatás igazolja, hogy három hét gyakorlás után épül be a viselkedésbe egy újonnan tanult tevékenység, három hónap fegyelmezett végrehajtás pedig garantálja a tréning résztvevőinek tartós viselkedésváltozását.

Utánkövetés céljából, három héttel a tréning zárónapja után, egy napos FOLLOW-UP TRÉNING-et tartunk, amelyen felmérjük a tréning során kialakított egyéni fejlesztési program fegyelmezett teljesülését.

Igény szerint vezetői coachingot, stratégiai auditot, új stratégiai folyamat kidolgozását és implementálását is vállaljuk.

Hol, hogyan fog Ön több részletet megtudni?

Jelezze igényét és szakembereink hamarosan felhívják Önt időpont egyeztetése miatt. Fontosnak tartjuk a visszacsatolást, ügyfeleink véleményének megismerése szolgáltatásaink fejlesztésének alapja. Ha kérdése, ötlete, javaslata van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Tréning szolgáltatásaink:

Vállalkozásának sikere az emberein múlik! Céges, szervezetfejlesztési, vezetői tréningek átfogó választékával állunk rendelkezésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki csapatából.

 

Hajdu Zoltán, a tréner nagyon hatékonyan ötvözte a gyakorlatot az elméleti tudással, nagyon sok új megközelítést alkalmazott, adott át az értékesítőknek a tréning, tehát ebből igen sokat tudtunk profitálni. Megpróbálta megfogni mindenkinek a belső rejtett célját, és erre felépíteni az egyéni motivációkat. A kollégáink sokkal céltudatosabbak lettek, hiszen az egyéni célkitűzések, félelmek feltérképezése feldolgozása nagyon nagymértékben segítette őket, hogy sokkal céltudatosabbak, célratörőbbek legyenek. Ez mindenféleképpen nagyon hasznos eleme volt, azt gondolom, hogy a tréning után, és nem csak közvetlenül a tréning után. Ez viszonylag hosszú ideig tartott, sőt a napjainkban is tart még.

Lukács Csaba
ügyvezető igazgató, Atmedia Kft.