Versenyelőny Tréningek

Smart Staff Kft. a magyar és közép kelet európai média, kábeltévé szolgáltató és telekommunikáció cégek képzési szakértői, akikkel a versenyelőny megvalósul.
A siker garanciája az, hogy egy nyelvet beszélünk Önnel, a Smart trénerek médiapiaci tapasztalattal rendelkeznek.

 

1. Ugye Ön is érezte már azt, hogy

 •  mehetne jobban a cége, mégis hiányzik néhány kollégájából a lendület,
 •  frissíteni kellene munkatársai tudását, mert maguktól nem tanulnak, nem hallgatnak képzési anyagokat és nem olvasnak,
 •  több bevételt szeretne elérni,
 •  új módszereket, hatékonyabb folyamatokat, jobb egyéni és vállalati szokásokat kellene bevezetni,
 •  bár már sokat beszéltek róla, újra akadozik a vállalati kommunikáció, gyakoriak a működést hátráltató rosszindulatú megjegyzések és pletykák
 •  valahogyan növelni kellene a munkatársak elhivatottságát, lelkesedését és elégedettségét,
 •  szeretné, hogy a cégére és a munkatársaira igazi iparági szakértőként nézzenek fel, cége elismertsége és employer brandingje növekedjen.

 

 2.  Mi mit szeretnénk adni Önnek?

 • A Smart tréningekről úgy térnek majd haza munkatársai, hogy már aznaptól használható tudást kapnak, amit személyes és céges előrejutásukra fordíthatnak.
 •  A Smart tréning résztvevői saját vállalati és magánéleti küldetésüket,céljaikat és felelősségüket jobban értve fogják versenyelőnyhöz juttatni a cégüket!
 • Olyan tudást szeretnénk Önöknek adni, hogy Ön hosszú távú együttműködést akarjon velünk  és mindent megtegyen azért, hogy a versenytársa ne is tudhasson rólunk.

A MI CÉGÜNK AZ ÖN VÁLLALATA FEJESZTÉSÉRE JÖTT LÉTRE!

3.  Vajon tanulni csak unalmasan lehet?

 • A life long learning már szinte mindenki számára ismert. Ez a fogalom is „úgy járt”mint a jobbnál, jobb diéták vagy edzés programok … De miért van az, hogy mégis kevesen tudják a tanulás, diéta vagy edzések elkezdése után a visszaesést elkerülni ?
 • A tréningjeink során a résztvevők megértik a döntéseik érzelmi- és időperspektíva hátterét, a megvalósítás akadályait, a csapda helyzeteket és elsajátítják az akadályokkal való megküzdés legbiztosabb stratégiáit!
 • Kérjük, képzelje el azt, ahogy a tréning során profi és felkészült trénerek segítik izgalmas és hatékony módszerekkel a kollégái tanulását.

Ha Ön személyesen találkozik velünk, akkor megfogja érezni azt, hogy a tréningjeinken nem unalmas papolás lesz, hanem munkatársai azt fogják mondani: Ez végre nekem szól! Ez az, ami eddig hiányzott! Ezt a gyakorlati tudást fogom már ma a munkámban használni!

 

Versenyelőny szerző tréningjeink:

 1. „Az Idegen Próféta” Tréning

 2.  Szokásváltoztatás Tréning

 3. Megvalósítás Tréning

 4. Céges Stratégiai Fejlesztés Tréning

 

Alap tréningek:

 1. Smart Vezetői Tréning

 2. Smart Értékesítési Tréning

 3. Smart Kommunikációs Tréning

 4. Smart Motivációs Tréning

 5. Smart Kifogáskezelő Tréning

 

Képzelje el, hogy a tréning során profi trénerek segíti majd a munkát. Nem unalmas papolásról szól a tréning, hanem munkatársai azt fogják érezni: Ez nekem szól! Ez az, ami eddig hiányzott! Nincs rossz kérdés, viszont sok a gyakorlás.

 

4. Hogyan működik ez a gyakorlatban?

1. A tréninget megelőzően kérésére AUDITOT + ÉRTÉKELÉST végzünk, így biztosítjuk az Ön cégének, hogy valóban testre szabott eredményeket hozó képzést tartunk. A 3 órás személyes AUDIT + ÉRTÉKELÉS magába foglalja az alábbiakat:

 • célállítást, stratégiát és a céges folyamatok felmérését
 • a kompetenciáinak felmérését
 • a felmérést követő két-három oldalas kiértékelést
 • a felmérés és a kiértékelés következtetéseit magába foglaló hosszú és rövid távú akció tervet

2. A TRÉNING SORÁN nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatokra, hogy a tudás be tudjon épülni a mindennapi munkába. Képzéseinken az elmélet és a gyakorlat aránya 30-70%.

 • Tréningjeink szuggesztívek, és valódi élményt adnak. Nem egy szürke, unalmas képzésen vesznek részt az értékesítők, hanem egy maradandó tréningen, ezzel is biztosítjuk a hatékonyságot.
 • Olyan megoldásokat adunk, amelyek a továbbiakban az önálló tervezhető és mérhető munkát teszik lehetővé.
 • A képzés végén eredményességi tesztet töltetünk ki a részvevőkkel, amiről Önök visszajelzést kapnak. Ennek célja az, hogy az értékesítők aktívabb figyelemmel kövessék a tréninget, ill. így mérhetővé válik az Önök számára minden munkatársuk hozzáállása és elsajátított tudása. Erről SMART elismervényt állítunk ki. Ez további értékesítői sikert eredményez.

 

5. Tréning Utánkövetés

A tréning végén 3 hónapos akciótervben állapodunk meg a résztvevőkkel.Miért ragaszkodunk a 3 hónaphoz?

Mi garantálja, hogy ne legyen tiszavirág életű a tréning hatása?

Több pszichológiai kutatás igazolja azt, hogy legalább három hét gyakorlás után épül be a viselkedésbe egy újonnan tanult tevékenység. Három hónap fegyelmezett végrehajtás pedig garantálja a tréning résztvevőinek tartós viselkedésváltozását, a visszaesési csapdák kikerülését és az egyéni fejlesztési program további végrehajtását.

 •  Utánkövetés céljából, három héttel a tréning zárónapja után, egy napos FOLLOW-UP TRÉNING-et tartunk, amelyen felmérjük a tréning során kialakított egyéni fejlesztési program  teljesülését. Megbeszéljük az ismeretek gyakorlati alkalmazásából fakadó nehézségeket. Ellenőrizzük és kiértékeljük a tréning résztvevőivel közösen, írásban rögzített fejlesztési tervek, a résztvevők egyéni vállalásainak megvalósulási szintjét.
 •  Utógondozás. A képzést követően 6 héten keresztül, heti két alkalommal e-mail formában különböző ismeret beépülést és céges eredményességet hozó feladatokat, teszteket és további támogató tanácsokat küldünk, melyeket folyamatosan e-mailben ellenőrzünk és erről a végén visszajelzést adunk. Az eredményes résztvevők teljesítményéről SMART elismervényt állítunk ki, aminek motiváló hatása van, illetve ez visszajelzést is ad az egyes munkatársak hozzáállásáról és szakmai tudásáról.

 

6. Mitől lehet biztos a választásában?

 •  A legjobb sport eredményekhez kell a jó edző, a legjobb vállalati eredményekhez kell a jó tréner. A Smart Staff trénerei az Ön legjobb edzőivé válhatnak!
 •  A konzerv megoldások helyett, olyan Megbízónk igényeire szabott gyakorlatokat és eszközöket alkalmazunk, amelyek garantáltan biztosítják az Önök munkatársainak az eredményességét. Felkészülünk a Megbízónk piacából, így egy nyelvet beszélünk Önökkel, értjük a problémáit.
 •  Az egyik kiemelt ügyfelünk 25%-os ,azaz 50 milliós bevétel növekedést ért el 3 hónap alatt a tréningünket követően. Az eddigi tréningjeinknél egyértelműen mérhető volt az, hogy a résztvevő munkatársak teljesítménye jelentősen változott, min. 10-20%-al nőtt a vállalati hatékonyságuk. A tréninget követően Önnek kézzelfogható és mérhető eredményei lesznek.
 •  Képzéseinket a legújabb motivációs és vezetési kutatási tapasztalatok mentén tartjuk.
 • Abban hiszünk, hogy a tréner személye és tapasztalata nagyon fontos tényezője egy eredményes tréningnek. Trénereink jól ismerik a munkáltatói oldal elvárásait.
 •  A SMART STAFF trénerei, tréner karrierjük előtt több multinacionális vállalatnál (Opel-, Yahoo-, VIVA-, MTV-, Comedy Central-nál) értek el ügyvezetői és vezetői sikereket. Kiválóan képzett trénerekkel dolgozunk, Hajdu Zoltán trénerünk az NLP, tranzakció analízis képzések mellett még a Kürt Akadémia egy éves  business coaching  képzését is elvégezte.
 • Más tréningekkel ellentétben, nem csak elméleti szinten foglalkozunk a folyamatokkal, hanem vezetői múltunk szerint, gyakorlati megoldások kidolgozására ösztönözzük a résztvevőket.

Néhányan azok közül, akikkel már sikeresen együtt dolgoztunk:

 

referencia_logok_final

Tréning szolgáltatásaink:

Vállalkozásának sikere az emberein múlik! Céges, szervezetfejlesztési, vezetői tréningek átfogó választékával állunk rendelkezésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki csapatából.

 

Hajdu Zoltán, a tréner nagyon hatékonyan ötvözte a gyakorlatot az elméleti tudással, nagyon sok új megközelítést alkalmazott, adott át az értékesítőknek a tréning, tehát ebből igen sokat tudtunk profitálni. Megpróbálta megfogni mindenkinek a belső rejtett célját, és erre felépíteni az egyéni motivációkat. A kollégáink sokkal céltudatosabbak lettek, hiszen az egyéni célkitűzések, félelmek feltérképezése feldolgozása nagyon nagymértékben segítette őket, hogy sokkal céltudatosabbak, célratörőbbek legyenek. Ez mindenféleképpen nagyon hasznos eleme volt, azt gondolom, hogy a tréning után, és nem csak közvetlenül a tréning után. Ez viszonylag hosszú ideig tartott, sőt a napjainkban is tart még.

Lukács Csaba
ügyvezető igazgató, Atmedia Kft.