2010 – Idén nem Tihanyban lesz a Media Hungary – Félreértés vagy provokáció?

Idén nem Tihanyban lesz a Media Hungary – Félreértés vagy provokáció?

 

Idén a tihanyi Club Tihany helyett a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferenciaközpont ad otthont a Média Hungary-nek – jelentette be május 12-én Budapesten Csermely Ákos, a rendezvény főszervezője.

A Media Hungary Konferenciát 1996 óta rendezik meg, hazánk legjelentősebb és legnagyobb létszámú médiaszakmai tanácskozása. A Club Tihany állítása szerint idén a rendezvény szervezői anélkül hirdették meg a találkozót, hogy velük érvényes szerződésük lett volna, egy rejtélyes harmadik fél viszont már hónapokkal ezelőtt lefoglalta a szállodát, azonban hajlandó lett volna bizonyos feltételek mellett visszaadni a Média Hungary-nek a helyszínt. Vajon ki lehet a rejtélyes harmadik személy?

Nem értjük, mi lehet a dolog hátterében, hiszen ez lett volna a 15. év, hogy Tihanyban kerül megrendezésre a konferencia, a szálloda eddig minden alkalommal bevált. Csermely Ákos szakmai munkáját nagyra becsüljük, az utolsó pillanatban ilyen helyzet elé állítani bizony embert próbáló feladat.

Az új helyszín már végleges, a kérdés csak az, Média Hungary szervezői kártérítési pert indítanak-e a Club Tihany ellen.  A május 18-19-i konferencia után kiderül.

Önök mit gondolnak?Vélemény, hozzászólás?

egy × 5 =