Coaching

Stratégiai coaching

A coaching során a stratégiai vezetésben támogatjuk a coacholt vezetőt. Ennél a coachingnál a Megbízónk a coachtól megkapja a megbízónk iparágában szükséges gazdasági és stratégiai háttértudást is, de a vezető végzi el a stratégiai munkát.

Együtt elemezzük, majd eredményes, a versenytársaitól eltérő megoldásokat dolgozunk ki az Ön iparágát jellemző 15-20 stratégiai változóra.

 

Üzletfejlesztési coaching

Ebben a coaching formában kevés versenytársunk van, mert itt a coach elszámoltathatósága nagy. Ön is tudja, mi is valljuk azt, hogy vesztes cégekre, csapatokra nem magyarázatokat kell találni, hanem bevételnövelő döntéseket érdemes hozni. Ha velünk dolgozik, akkor Ön mindig két businessben lesz, a jelen és a jövő üzletében, mindkettőben eredményes edzőre talált, aki a sikert szereti és elméleti ismeretei mellett, vezetett már több, jelentős bevétellel bíró multinacionális céget.

 

HR coaching

Azoknak a vezetőknek ajánljuk, akiknél a munkaerő megszerzés és megtartás gondot jelent. Egy motivált és jó szakember pótlásának összköltsége akár a jelenlegi bruttó bérének 10-15-szöröse is lehet! Az összköltségben benne van a hiányzó munkatárs miatt kiesett bevétel, vagy az opportunity cost, a keresési szakemberek, hirdetések igénybevétele stb.

Már rég nem elég a csócsóasztal, a babzsák és a csak külső kommunikációra összpontosító employer branding, az értékalapú vezetés és a minél transzaparensebb átalakulás a megoldás, amit a coacholt vezetőkkel együtt dolgozunk ki.

Tréning szolgáltatásaink:

Vállalkozásának sikere az emberein múlik! Céges, szervezetfejlesztési, vezetői tréningek átfogó választékával állunk rendelkezésére, hogy a legtöbbet hozhassa ki csapatából.

 

Hajdu Zoltán, a tréner nagyon hatékonyan ötvözte a gyakorlatot az elméleti tudással, nagyon sok új megközelítést alkalmazott, adott át az értékesítőknek a tréning, tehát ebből igen sokat tudtunk profitálni. Megpróbálta megfogni mindenkinek a belső rejtett célját, és erre felépíteni az egyéni motivációkat. A kollégáink sokkal céltudatosabbak lettek, hiszen az egyéni célkitűzések, félelmek feltérképezése feldolgozása nagyon nagymértékben segítette őket, hogy sokkal céltudatosabbak, célratörőbbek legyenek. Ez mindenféleképpen nagyon hasznos eleme volt, azt gondolom, hogy a tréning után, és nem csak közvetlenül a tréning után. Ez viszonylag hosszú ideig tartott, sőt a napjainkban is tart még.

Lukács Csaba
ügyvezető igazgató, Atmedia Kft.